Necklace heart
€ 19,95
Whiskey necklace charm goldplated
€ 49,95

De whiskey necklace charm is weer zo'n fantastisch ketting bedel. Je kunt de bedel alleen dragen of met meerdere bedels tegelijkertijd. Ook leuk aan een gekleurde ketting...

Tusk necklace charm
€ 59,95

De tusk necklace charm is weer zo'n fantastisch ketting bedel. Je kunt de bedel alleen dragen of met meerdere bedels tegelijkertijd. Ook leuk aan een gekleurde ketting (verkrijgbaar in de boutique). 

Single rain earring
€ 39,95

De single rain earring is een elegante single oorbel die past bij elke look. Dit klassieke item kan je alleen dragen of met je favoriete oorbellen. 

Cable earrings goldplated
€ 69,95

De cable earrings goldplated zijn de perfecte kleine oorringen. Combineer ze met een van de toffe earcuffs of single pieces. 

Double trouble chain earring goldplated
€ 74,95

The double trouble chain earring is de perfecte oorbel voor net dat beetje extra. Het hangende kettinkje, die de twee ringen, met elkaar verbindt in combinatie met de donkere zirconia steentjes zorgen voor een romantic feel.  

Uitverkocht
Bold ear cuff goldplated
€ 29,95

De bold ear cuff goldplated is de perfecte toevoeging aan je earparty. De simpele en elegante look past bij iedere outfit. 

Starlit sky ear cuff
€ 44,95

De Starlit sky ear cuff heeft het silhouette van een gewone cuff. De zirconia steentjes zorgen voor een dazzling effect. 

Whiskey earring charm goldplated
€ 49,95

De whiskey earring charm maakt je look helemaal af! Door de verschillende mix&match opties is jou earparty altijd origineel! 

Wild horse earring charm goldplated
€ 49,95

De wild horse earring charm maakt je look helemaal af! Door de verschillende mix&match opties is jou earparty altijd origineel! 

Uitverkocht
Cowboy boot earring charm goldplated
€ 59,95

De cowboy boot earring charm maakt je look helemaal af! Door de verschillende mix&match opties is jou earparty altijd origineel! 

Dolly hoop earrings white goldplated
€ 79,95

De dolly hoops van Anna+Nina zijn door hun Chunky design een toffe toevoeging aan je oorbellen collectie. 

Dolly hoop earrings red goldplated
€ 79,95

De dolly hoops van Anna+Nina zijn door hun Chunky design een toffe toevoeging aan je oorbellen collectie. 

Pearl fever belt
€ 139,95

De parel is terug van weggeweest! De pearl fever belt is 90 cm, gemaakt van echte zoetwater parels en is op 2 manieren te dragen: als taille/heup riem of als dubbele ketting. 

Lengte 90 cm met een verlengschakel van 22 cm. 

Uitverkocht
Single enamel deep red earring
€ 29,95

De single enamel deep red earring kan je los dragen maar ook met een bedel eraan, zoals de lovebird earring charm of lips earring charm. 

Anna+Nina thema:Viva la Vida

Single coral rain earrings
€ 34,95

De single coral rain earring is een goldplated oorbel met rode koraal balletjes. Rood is de kleur van het leven, romantiek, energie en passie. En past daardoor goed in het thema: Viva la Vida. Wij vinden het leuk om deze oorbel te combineren...

Heart of gold necklace charm
€ 79,95

WAUW WAUW WAUW! Deze heart of gold necklace charm is echt prachtig. De bedel kan ook open, zodat je er eventueel ook een foto in kan dragen. Een mooie bedel waar je extra betekenis aan kan geven. 

Anna+Nina thema:Viva la Vida

Bamboo plain necklace
€ 59,95

De bamboo plain necklace is een nieuwe basis ketting in onze collectie. De ketting is 36-38 cm lang en is gemaakt van 925 sterling + 1 micron 14K goud.

Anna+Nina thema: Viva la Vida.

Single falling star chain stud
€ 39,95

Je ziet in de nieuwe sieraden collectie veel zwart en goud. De single falling star chain stud is gemaakt van 925 sterling silver met een laag van 1 micron 14 karaats goud en twee zwarte zirkonia steentjes. 

Anna+Nina thema: Viva la Vida

Single duo mystic chain earring
€ 54,95

Een van onze favorieten is weer terug in de collectie. De single duo mystic chain earring is silver goldplated met zwarte zirkonia steentjes. Voor deze oorbel heb je 2 gaatjes nodig. 

Anna+Nina thema: Viva la Vida

Forbidden love earring charm
€ 59,95

De Forbidden love earring charm is een echte parel uit deze collectie. Gemaakt van 925 sterling silver met een laag van 1 micron 14 karaats goud, enamel en echte parels. Je kunt de charm dragen aan een basis oorbelletje of aan de single la...

Single triple pearl stud
€ 34,95

Een van de sieraden trends dit seizoen: Parels. De Single triple pearl stud is een subtiele oorbel gemaakt van 925 sterling silver met een laag van 1 micro 14 karaats goud en echte parels. 

Anna+Nina thema: Viva la Vida. 

Long necklace small chain
€ 24,95

Ringen zijn verstelbaar

Ring connector
€ 19,95

Ringen zijn verstelbaar

Croco bead goldplated
€ 29,95

Deze bedel kan je zowel aan een armband als ketting dragen

Angel coin charm goldplated
€ 31,50

Deze bedel kan je zowel aan een armband als ketting dragen

Charm ten cent goldplated
€ 31,50

Deze bedel kan je zowel aan een armband als ketting dragen

Item 1-32 van 67 in totaal item(s)