Wij doen ons best om alle bestellingen voor 16:00 uur besteld dezelfde dag te verzenden. Bij het bestellen van Sale items kan dit een dag langer duren.

Maandag – Vrijdag: voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Vrijdag na 16:00 uur  - Zaterdag – Zondag: Bestelling wordt maandag verzonden (mocht het lukken, versturen wij pakketjes van vrijdag na 16:00 uur en zaterdag voor 13:00 besteld nog op zaterdag)

 

De pakketjes worden bezorgd via PostNL. De kosten voor een standaard verzending zijn €5,95, maar bestel je voor €75 of meer? Dan zullen wij deze kosten voor je betalen!

 

Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging. Heb je deze mail niet ontvangen, check dan eerst je spambox! Mocht je de orderbevestiging daar ook niet vinden, stuur dan een mail naar info@ameboutique.nl met daarin het ordernummer en een printscreen van je betaling.

 

Nadat je bestelling is verzonden ontvang je een Track & Trace nummer waarmee je het pakket kan volgen.

 

Als bij het plaatsen een verkeerd adres is gebruikt, waardoor het pakket retour komt of zoek raakt, ben je zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van het verkeerd invullen. Controleer je adres voordat je de bestelling plaatst! Toch een verkeerd adres ingevuld, stuur een e-mail naar info@ameboutique.nl met daarin je order nummer en het juiste adres. Is het pakket nog niet meegegeven met de postbezorger dan kunnen wij kijken wat we hier nog aan kunnen doen.

 

Het is ook mogelijk om je pakket te komen afhalen in de boutique!